Websites code colour



Assalammualaikum!!Annyeonghaseyo!!Hi!!Konichiwa!!
semua reader

just wanna give you link code colour

selalunya D'White gune dua websites je

1.CH
2.CC

Selalunya D'White lebih gemar guna CH sebab lebih banyak pilihan dan siap dengan codes lagi.


Him!!!I'm sorry


''Hey Baby girl,what you doing tonight''bla..bla..bla..
Lagu handfon aku memekak malam semalam....
Aduishh!!!!!
Mamat nie lagi
Mamat nie taken Eyhan dulu.*mean Ex-Eyhan
Mr.A
Eyhan pernah citer kat post dulu.Cari la kalau nak baca
Malas nak cari pasal lelaki yang perangai macam hampeh!!!!
Opppss!!!!terlebih marah pulak *biar lah
*Ade Eyhan kesah!!!!!
Ok!!!sambung balik
Eyhan pun angkat la fon Eyhan yang chumel tu.Kalau tak angkat memang mcm dengar mp3 Eyhan la..non-stop call...WSS???
Tak paham!!!*ambaikan jerw

Mr.A:Hello
Eyhan:Assalammualaikum!!!
Mr.A:Walaikumsalam*nada rendah

(tak reti bagi salam dulu,terus hello!!!Ingat aq minah salleh)

Eyhan:You ade ape call?
Mr.A:Sajerw.!!boring..
Eyhan:Ohh!!boring baru nak call lar

(Eyhan cut ayat die sbelum habis)

Mr.A:Alaa...kite clash bukan sebab gaduh!!!kenapa marah-marah?
Eyhan:Tu yang pelik!!!Tetibe jerw clash.Kite tak gaduh pun.Ape cer.Ade GF lain la kan!.

(marah Eyhan)

Mr.A:Tak la...Ubah topik la tu.You yang tak reply mecej i.I call tak jawab.
Eyhan:Whatever la...bye...salam

(Tuupp!!Eyhan terus tutp)

Malas nak layan,,
Die bukan tak tahu yang salah
Saje nak buat Eyhan panas!!!
Off terus fon Eyhan yang kiut miut tu
Eyhan bukak pagi besok....18 missed call
Daripada him!!!
Alamak!!!Eyhan punya BF call malam tadi
But Eyhan off handfon...
Bile jumpe die....banyak la yang die tanya!!!
Letih pikir alasan
Eyhan cakap bateri mati mase keluar dengan member
Baru senyap!!!hahahaha
Pandai Eyhan...Tapi jahat...hehehehe
Dan si Malaun Mr.A tu pulak dah tak call sampai sekarang
Aman dunia Eyhan
Happy Ending dengan Him <3