Peristiwa Aku Perfect



Orang kalau dah cantek
orang kalo dah pandai
orang kalau dah bagus
Memang perfect'

Ssshh!!!mana ada orang perfects
perasan perfect ada la
Tak caya cuba puji budak gedik gaya Diva kat sekolah
''You ni perfect la''
kalau tak si dia jawab
haha,,manew ad...biasa2 je la
or
Die gelak berekar-ekar
Hihihihi...hork hork hork
Yela la si dia mmg perasan perfects habis
Kalau macam tu baek jawab Thanks je
Lagi jujur not Hipo

Peristiwa berlaku sendiri kat aku
Korang mesti pernah kene
Paling dekatlah contohnye
Buddyz la ,, apa lagi ..
Pergi jogging ramai2
Masa tu eksyen terer la
Lagi2 Boyz
Tapi tak lama sikit ,, semput .. kaki jem
yang girls puji melambung
Last2 cakap
I suke perfect boy..huihui
Aku pown perli la
BETOLKE?PERLUKE??PERFECT KE?
okayy'' tu je aku jawab
Nanti sentap
Bukan girls but boy
sebab semua buddyz kan
Yang girls lepas ni ringan mulut mengumpat orang
Dah tak ada keje laen da

1 comment:

noorniey Azman said...

jarang org nak ucap tengs bila dipuji...gelak untuk cover malu je.