Create Love not WAR



Assalammualaikum
Entry kali ni khas untuk buddyz yang boleh dikata kan rapat
example

  • Draw together
  • Joking together
  • Blogging together
  • Doodling together
  • Pasar Malam together
  • Sekolah together
  • Happy NESS together
  • Hang OUT together
  • FB together

But now new thing what i want to do

SHARING PROBLEM TOGETHER


Siapa tu
Mesti korang semua ingat Nad my BEST BUDDYZZ
But sekarang buddys , mentor saya yang saya sayang dan
banyak mengajar saya
NUR ANIS ZAKARIA
or
ANIS SUPER SIMPLE GIRL

GOODIESS Thing about her :
  • Senyuman
  • Bijak , cerdik , pandai
  • Baik
  • Peramah dengan semua orang
  • Rajin
  • Kreatif
  • Kuat makan .. hehehe
  • Modern girls ... huhu .. yeke ?
  • Super Simple
  • Can Draw
  • Menghormati keputusan kawan
  • Love keadilan
  • Berani
  • Prihatin
  • Strong
  • Like FREEDOM
  • Like to learn something
  • Entry HEBAKkkT !!
  • KETUA PENGAWAS PUSAT SUMBER SEKOLAH SUTAS
  • Love Allah , Al-Quran , Nabi , Rasul , and Agama
  • Joker
  • RILAKKUMMA LOVER

BADDISHH thing about her :

NOBODY PERFECT
Setiap orang ada kelemahannye
Be your Buddyz
Cukup Indah
Sebagai buddyz saya tak suka cakap baddish awak

SHARING PROBLEM TOGETHER

Sekarang she have a problem
Sebagai buddyz saya perlu prihatin
Walaupun saya tak mengetahui cerita di balik peristiwa ni
Boleh awak ceritakan tak jika mahu ??
Maybe ini peristiwa daripada PSS


''Sorry ye tak higligh name fesbuk,, biar minah sewel tu malu''
'' Aku sokong Izzati ? my classmate buddyz''

Memang siot la kan pompuan tu dating kat PSS ..
Bile tegur marah2 orang
Bagus sangat la
Anis ... you are strongger girl
Kalau aku
Tak tahu la
''BAWAK GENG AKU G FIGHT LA''
hehe
Banyak geng backkupe aku
Memang tak selamatla dunia kau .. hakhak
Tapi saya cinta keamanan..hehe
Tapi suka merempritttt....
Kadang2 je.. tak melampau pown


RASA LA HIT,SHAKE JE MINAH TU



SAYA SUKA DENGAR AYAT GAMBAR NI
''it takes both rain and sunshine to make a raibow''

Exercise




Assalammualikum

Firstly,nak menjerit dulu
ARGHH!!!!RINDUNYE BERBLOGGING
haha
Dah bersawang-sawang blog aku
Eceh-ceh ceh .. Nipu je tau

Cuti sekolah dah lama start .. dah nak habis dah
Tapi homework perghh!!! bertimbun-timbun,berbukit-bukit,berkilo-kilo belum buat
Tapi bukan nak cakap pasal Homework lagi
Mestilah pasal Exersice
Saya suka Exercise .. Sapa malas .. Ishh ,, ishh , ishh
Kenapa malas sangat .. Jagalah sikit kesihatan tu
Jangan tau diet je
Kerja taknak makan je sebab nak kurus
Patutnye jogging ke .. ape ke ... itu ke ini ke
Jangan jugak tahu makan je
Jogging harapan
Ada jugak yang dah kurus tak payah jogging
Uish!! korang tak tau kolestrol kat dalam badan korang tu berlapis-apis ,, ber ber ber banyak la
Ha!!my besties NAD
Kurus pun kene exercise yer

Jangan cakap tak tahu nak exersice
Kalau tak tahu .Meh teacher ajo .. hehe
GurAU JE .. meh saya ajo




  • Jongging : Paling saya suka sebab dapat tenaga , kuat kan kaki , kurang kan lemak dan kolestrol
  • Petua : Syahirah atlet sekolah saya ,, masa pergi jogging dengan dia .. die bagi petua untuk kuatkan stamina .. example macam Jogging naik turun bukit berulang kali
  • P/S : Sorry gambar macam lari pecut je..hehe





  • Senaman ringan je : Boleh buat dekat rumah , depan tv , pagi-pagi bangun tengok tv ada ajar
  • Petua : Selalulah tengok astro ARENA sebab pemain bola ada tunjuk senaman yang boleh melegakan badan dari keletihan
  • P/S : saya selalu tengok astro ARENA



Okey la .. Ucapan terakhir untuk entry kali ni ialah

''Rajin-rajinlah bersenam ,, untuk menjaga kesihatan dan kebaikan jika bersenam korang akan cergas .. boleh jadi atlet macam ERAH (buddyz saya)..dan thanks to Erah sebab erah tolong saya bersenam untuk mencapai SALAH SATU azam saya tahun ni example TOP 15 ROADRUN .. memang tahun ni nak kan pingat tu .. seriously .. ''


""Dalam hati berbicara .. rindu kat nad .. die balik kampung''

BYE
CABUT DULU