Create Love not WAR



Assalammualaikum
Entry kali ni khas untuk buddyz yang boleh dikata kan rapat
example

  • Draw together
  • Joking together
  • Blogging together
  • Doodling together
  • Pasar Malam together
  • Sekolah together
  • Happy NESS together
  • Hang OUT together
  • FB together

But now new thing what i want to do

SHARING PROBLEM TOGETHER


Siapa tu
Mesti korang semua ingat Nad my BEST BUDDYZZ
But sekarang buddys , mentor saya yang saya sayang dan
banyak mengajar saya
NUR ANIS ZAKARIA
or
ANIS SUPER SIMPLE GIRL

GOODIESS Thing about her :
  • Senyuman
  • Bijak , cerdik , pandai
  • Baik
  • Peramah dengan semua orang
  • Rajin
  • Kreatif
  • Kuat makan .. hehehe
  • Modern girls ... huhu .. yeke ?
  • Super Simple
  • Can Draw
  • Menghormati keputusan kawan
  • Love keadilan
  • Berani
  • Prihatin
  • Strong
  • Like FREEDOM
  • Like to learn something
  • Entry HEBAKkkT !!
  • KETUA PENGAWAS PUSAT SUMBER SEKOLAH SUTAS
  • Love Allah , Al-Quran , Nabi , Rasul , and Agama
  • Joker
  • RILAKKUMMA LOVER

BADDISHH thing about her :

NOBODY PERFECT
Setiap orang ada kelemahannye
Be your Buddyz
Cukup Indah
Sebagai buddyz saya tak suka cakap baddish awak

SHARING PROBLEM TOGETHER

Sekarang she have a problem
Sebagai buddyz saya perlu prihatin
Walaupun saya tak mengetahui cerita di balik peristiwa ni
Boleh awak ceritakan tak jika mahu ??
Maybe ini peristiwa daripada PSS


''Sorry ye tak higligh name fesbuk,, biar minah sewel tu malu''
'' Aku sokong Izzati ? my classmate buddyz''

Memang siot la kan pompuan tu dating kat PSS ..
Bile tegur marah2 orang
Bagus sangat la
Anis ... you are strongger girl
Kalau aku
Tak tahu la
''BAWAK GENG AKU G FIGHT LA''
hehe
Banyak geng backkupe aku
Memang tak selamatla dunia kau .. hakhak
Tapi saya cinta keamanan..hehe
Tapi suka merempritttt....
Kadang2 je.. tak melampau pown


RASA LA HIT,SHAKE JE MINAH TU



SAYA SUKA DENGAR AYAT GAMBAR NI
''it takes both rain and sunshine to make a raibow''

1 comment:

Mrs. super simple said...

Ya Allah , kau ryhan ni susah2 je. Bukan penting pun. BTW terima kasih sebab sudi ambil berat pasal masalah tu. Kalau sudi jawab soalan Anis ya

1. Berapa lama ryhan amik masa yang taip semua ni

2. sakit tak baca komen Peri comel tu (PC)

3. kenapa gambar tak boleh dekat.

4 . Syang Anis tak ? hahaha