Me SWAG with Munirr




HI ,, Wipp !! Washapp korang .. Sihat .?
Hopefully sihat yee
Rehan sihat je
Hari ni SPM Paper Science
Paper 1 bole tahan la
Paper 2 pon same
Tapi pelik Rehan rase confident pulak dengan Science
Padahal Science la subjek yang Rehan tak berapa nak minat
Habis waktu pukul 12.30 , but tadi pukol 12.00 da keluar .
Sebenarnye siap pukol 11.30 , Tapi terlalu awal nak keluar
So,stay la setengah jam sampai pukul 12.00
Hari ni second last day untuk SPM
Hari last 29/11/2012
Depends subjek yang students ambek la kan ?
Rehan ade lagu dua paper
Esok kene practice Seni 
Ahad jugak
Rasa macam malas nak pergi sekolah esok . Tapi ni untuk SPM
Lagi pon , nanti habes skolah jugak ,, masa tu mesti Rehan rindu gile zaman persekolahan 

Planning sekarang
  • Sambung study
  • Ambek lesen motor
  • Kerja Part time untuk cari pengalaman
Nak ambek tuisyen komputer rasenye tak perlu da kowt ,, sebab mase form 4 dah tuisyen . Dah dapat sijil
Sambung study tu pergi mohon , dapat tawaran , Tengok dulu
Maybe kerja dulu lepas tue buat lesen guna duit gaji
Lagipon Rehan nak simpan duit tu beli mende laen tak perlu memandangkan ada motor sendiri .Baik buat lesen motor kan?Easy nak nak gerak sana-sini
Lepastu ambek lesen kereta ,, bole bawak my besties Peanut(Nad) tengok Bintang.
Tak sabar nak melangkah keluar dari alam persekolahan.

Rehan tahu , kat luar lagi banyak dugaan ,, So Rehan must be a strong person

I will miss Peanut (Nad) bulan 12 nanti sebab dia stay kampung , Tapi semiggu je . Tu oke lagy
Nie , nad kene masuk PLKN
Lama la tak jumpa
Rehan tak dapat PLKN
Alhamdulillah , tapi rugi jugak tak dapat , Ramai yang pergi kata best!.

Entry Nad pasal Impian , urm .Rehan da janji nak teengok bintang dengan Nad bile da besar nanti .. 
For you Nad
Jangan pergi dengan orang laen tanpa your besties IMistletoe Munirr
Cakap pasal munir . nama sebenar die Afiq oke . Opss terlepas .
Die dah habes sekoah , Tua sebelom Rehan.
Die Crush Rehan yang paling membuatkan Rehan akan SWAG  macam Justin Bieber .. Swag swag swag

Tak kira dekat mane pon , Rehan akan SWAG  time tue jugak ,, Background phone Rehan pon gune Lensa die ,, Ouchh . Handsome boy .. You make me feel like .. NANANANANANA . Swag on you !!!!




Okeyh!!Peace you olls . Thanks for reading : )

1 comment:

nadhirah said...

haha mention nama munir nampak .. ala 3 bulan jer kat dlm PLKN bukan selama-lamanya kan?? lepas kuar PLKN bole lah hang out sama - sama kan?? btw thanks sbb kau nak tgok bintang dgn aq bila kita dh besar ..