Work in December




Hi !! Anyeong fellas 

Sekarang dah bulan DECEMBER !!!
Hopefully bilan ni korang enjoy dengan cuti ye .. for student only . Yang kerja paham II jela
Rehan dah start keje harini dekat Gombak Manjaku
Rehan dapat bahagian Baby Love . 
Oleh sebabtu , sekarang tak dapat la berblogging selslu ,, Jelly betol dengan member yang enjoy sekarang nie .. Iskhh!!!
Tapi Rehan dah janji nak beikankan Safie beg sekola Tropica dekat Bukit Bintang . Urmm .. Memang bolelah sebab Rehan memang minat Tropica punye Brands,Kasut pon cantek .Sabo je la dulu tak dapat .



Start kerja Isnin .. Cuti weekend da berakhir .. OMG ! So , sad .. Rasanya Rehan nak kerja kat situ sebulan jela . Urm .. tak tahu lagy .

Oke nye Chingu 



3 comments:

Masmira Masri said...

selamat bekerja..hehehee..

bw sini...jemput singgah n follow me to ok
http://myaleo.blogspot.com/2012/12/movie-marathon-with-hubby.html

sabry oppa said...

nice ..
wow! mint kpop jugak ..
jom layan kpop kat blog oppa..


http://shaberry92.blogspot.com/2012/12/bunkface-kutuk-kpop-perlu-ker.html

nadhirah said...

alolo cianya member aq .. ala rillex lah kaw kan pandai manage time kaw.. pasti kaw akan update gak blog ni.. btw bilan tu bulan ke?? ayoyo tahu lah dah habis sekolah .. hehe just kidding