Sunway Lagoon "HERE I COME"




بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Sajee update sebab lama tinggal . 
Dulu my bff Nad Kepeng naik bosan sebab aku asyik ckp pasal blog.
But now aku yg lama tinggal blog
and Nad pulak yg still blogger ni . huhu
btw 
Ni picture masa aku pegi Sunway Lagoon w buddy aku .
Yang thorbaeknye masa kite orang pegi ni ticket murah giler !!!
RM40.00 only
Act , kite orang tak tahu masa tu promotion . Memang ade luck betollah . hehe
Apelagi , have fun la . 
Yang aku teringin sgt nak maen flying fox n buggy jump . tapi tu yang tak dpt sebab beratur panjang giler beb , 
Oke , tu je nak story . Nothing to say dah , Laen kali nak pegi lagi . Nak try yang tak sempat .  
Lastly , thanks to kak Azma , Jue n Monisha . Happy giler !

Before naik itik kat Tasek






Naik 10 kali pun aku nak

First picture dalam Sunway

Otw Subang Jaya

bersellfie w kjue



Muke penat mintak penampar , Penat kayuh Itik yang tak boleh berenang sendiri , haha

Come on , kite race

Aku yang green turquoise tu

Act , penat jalan . Tgk camera memerhati . Pose la kejap


At the "JAMBATAN"



Kayy Bye 
Assalammualaikum