Im Just Lost Soul Bcs My Mind Stuck On You


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Assalammualaikum , hai semua yang sudi baca entry Rey . Harini rutin harian Rey macam biasa je . Kerja . Jumpa kawan Rey and blablabla . Nothing special harini . Just sedih teddy bear yang Rey betul betul nak for the first time sold out . Habis . Rey bukan senang nak suka sesuatu barang tu . Bila nak sangat tu selalunya tk dapat . Herghh . Nasib la . Tak ada rezeki .


Balik pada title entry ni
Im Just Lost Soul Bcs My Mind Stuck On You


Betullah kata orang , kita lihat luaran seseorang tu sentiasa gembira tak semestinya dia betul gembira . Kadang kadang sebab layankan orang sekeliling je . Walaupun ada jugak cerita masalah . Tapi tak merumitkan kat orang sekeliling . 
Buat apa nak tunjuk sangat sedih kat orang . Simpati je dapat . Lebih baik Rey jadi gila . No , bukan gila tu , gila ni menggila . haha . Mengila dengan kawan Rey , sebab benda tu lah yang buat rasa kosong , sedih bagai tu hilang . Walaupun kawan cakap Rey gila la ape la . Lagi rela dari keluarkan semua masalah dalam hidup kita ni , macam hanya kita ada masalah . Simpati je dapat . Rey bukan memendam , ada luah sikit pon cukup dah , yang perlu maybe . If tak . lebih baik biar Rey je tahu ape dalam hati Rey . Bukan Rey tak happy bila lepak dengan kawan . Tersangat lah seronok . Hargai sangat . Kalau tak ada mereka . Rey maybe akan down . Yelah . asyik fikir pasal masalah sendiri .
Tapi bila hati ni dah rasa penat . eh hati ke . ahah . okela , kadang kadang penat dengan hidup Rey asyik fikir pasal dia .Menangis jelah yang bole keluarkan ape yang terbuku dalam hati ni .I hate you for doing me like this , but why cant i hate you ? 



Selalunya , apa yang Rey betul betul nak susah nak dapat . Bukan barang pun . hati seseorang tu punyalah susah . Susah move on pun ya . Macam hati kita kena curi , tak lengkap . secebis kat someone .Tapi takdelah nak meroyan memanjang hanya sebab dia . Nanti nk lepak dgn kawan pun dah tak best . Bukan hanya dia saja dalam hidup kita , banyak lagi yang lebih penting , tapi bila perasaan ni muncul . Im just lost soul bcs my mind stuck on you lah . Adehh


Bukan semua yang kita mahu , kita bole dapat dengan mudah . Ya , bukan mudah jugak nak lupakan ape yang kita mahukan . Semua tu ketentuan Allah S.W.T , mungkin ada yang lebih dari dia . Bukan Rey gatai nak kahwin . Tak fikir lagi . Ni hati dan perasaan .  Haha.


Okelah , sampai sini jela entry  Im Just Lost Soul Bcs My Mind Stuck On You. nanti makin sedih , habis lencun blog ni . InsyaAllah hari akan datang lebih menggembirakan hati ni , Alhamdulillah , Amin . 


No comments: