HARI GURU suTAS 2012 : persembahan pelajar TERBAEK





Assalammualaikum

Tak nak taip banyak-banyak ,, penat je ,, hihi (malas)
Hari guru ,, kelas saya ada wakil perfom .. sape pakse buat perform .. kami la .. perempuan .. hehe

Untuk adil wakil perempuan beli hadiah
Zati ngan saya tukang beli hadiah
Tapi si Esham sebok follow ..(ketua kelas la katekan)
Bagos jugak dia ikut ,, kalau tak .. tak cukup duit .. hehe .. Sory Esham

Kalau tengok perform kami
sebenarnya ada kesilapan time pompuan keluar kasi hadiah
Kesilapan tu melibatkan aq dengan aepul
Hadiah tu sepatotnye kasi kat Hanez ,, tapi Aepul yang ambek .. ingatkan hanez suruh aepul .. rupenye Aepul tak tau plan dah tukar ,, so kalau tgk video bawah ni .. Budak pompuan yang pegang dua hadiah tu saye la ... Satu kai Hanez satu lagi saya punya .. tapi Aepul mintak ,,
Disebabkan salah kasi hadiah
Aepul tak jumpa cikgu nak kasi hadiah masa perform dijalankan .. Hahha .... kalau ingat balik gelak gelak la ...

Video ni audio die kurang jelas ,, speaker problem .. Hihi






Akim goreng gitar ,, terbaek la



Dari kiri Hanez Ude , Redha/Leddo Kechik , Aepul


Time ni la Aku kasi hadiah kat Aepul ..Dak gurlz pendek tu saye la .. hihi


Aepul tgh nyanyi ,, sebelah die Hanez ,, tgh2 Indra


With Aidil


Mula dengan Cikgu Wan ,, slalu .. lalalala


Hanez ,, hadiah tu ,, jgn hilang!!!


Aepul and Akem


Suke die orang dpt ambek gambar dengan cikgu Suzie


Masa kasi hadiah


Band boy


Aepul start ambek hadiah


Camera boy , vokalis , komposer , dan dua orang maen guitar


Akem ,, paling terer goreng gitar


Esham kat atas tgkp gbr .. ramai an


Perform penutup .. Anak Kampung ,, BEST!!


Die org lagi


"Anda akan lebih bertenaga goreng gitar jika minum REDBULL !! " hahaha


Muka sial aku ,, terkejut masa tuh!!!kesilapan berlaku


SUPERMAN !!! Gitar dia awesome


Wan,Noen,Me(PENDEK),Wanie,Zati,Haliza

Okeyh tak ,, mesti la .. haha
Tahun ni tahun terakhir kami(student form 5)...sedih rasa nak bla dari skola ni
Papepun ....
SELAMAT HARI GURU


No comments: