Im Just Lost Soul Bcs My Mind Stuck On You


بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Assalammualaikum , hai semua yang sudi baca entry Rey . Harini rutin harian Rey macam biasa je . Kerja . Jumpa kawan Rey and blablabla . Nothing special harini . Just sedih teddy bear yang Rey betul betul nak for the first time sold out . Habis . Rey bukan senang nak suka sesuatu barang tu . Bila nak sangat tu selalunya tk dapat . Herghh . Nasib la . Tak ada rezeki .


Balik pada title entry ni
Im Just Lost Soul Bcs My Mind Stuck On You


Betullah kata orang , kita lihat luaran seseorang tu sentiasa gembira tak semestinya dia betul gembira . Kadang kadang sebab layankan orang sekeliling je . Walaupun ada jugak cerita masalah . Tapi tak merumitkan kat orang sekeliling . 
Buat apa nak tunjuk sangat sedih kat orang . Simpati je dapat . Lebih baik Rey jadi gila . No , bukan gila tu , gila ni menggila . haha . Mengila dengan kawan Rey , sebab benda tu lah yang buat rasa kosong , sedih bagai tu hilang . Walaupun kawan cakap Rey gila la ape la . Lagi rela dari keluarkan semua masalah dalam hidup kita ni , macam hanya kita ada masalah . Simpati je dapat . Rey bukan memendam , ada luah sikit pon cukup dah , yang perlu maybe . If tak . lebih baik biar Rey je tahu ape dalam hati Rey . Bukan Rey tak happy bila lepak dengan kawan . Tersangat lah seronok . Hargai sangat . Kalau tak ada mereka . Rey maybe akan down . Yelah . asyik fikir pasal masalah sendiri .
Tapi bila hati ni dah rasa penat . eh hati ke . ahah . okela , kadang kadang penat dengan hidup Rey asyik fikir pasal dia .Menangis jelah yang bole keluarkan ape yang terbuku dalam hati ni .I hate you for doing me like this , but why cant i hate you ? 



Selalunya , apa yang Rey betul betul nak susah nak dapat . Bukan barang pun . hati seseorang tu punyalah susah . Susah move on pun ya . Macam hati kita kena curi , tak lengkap . secebis kat someone .Tapi takdelah nak meroyan memanjang hanya sebab dia . Nanti nk lepak dgn kawan pun dah tak best . Bukan hanya dia saja dalam hidup kita , banyak lagi yang lebih penting , tapi bila perasaan ni muncul . Im just lost soul bcs my mind stuck on you lah . Adehh


Bukan semua yang kita mahu , kita bole dapat dengan mudah . Ya , bukan mudah jugak nak lupakan ape yang kita mahukan . Semua tu ketentuan Allah S.W.T , mungkin ada yang lebih dari dia . Bukan Rey gatai nak kahwin . Tak fikir lagi . Ni hati dan perasaan .  Haha.


Okelah , sampai sini jela entry  Im Just Lost Soul Bcs My Mind Stuck On You. nanti makin sedih , habis lencun blog ni . InsyaAllah hari akan datang lebih menggembirakan hati ni , Alhamdulillah , Amin . 


Beast Colour Run 2016 UniKL Havoc 3.0



بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Assalammualaikum 
Hahahaha , lama tak update blog ni . Last entry post pun masa Aljera day . Tapi dah delete entry tu sebab macam kelakar bila baca balik . Act , Rey terkejut sangat masa log in blog ni . Sebab template berubah habis . So , gelabah la masa tu . Yela , nak edit blog macam mana 😂 . Satu malam belajar macam mana nak edit blog balik . Haha . Tengok tuto blogger lain . So thanks sangat sangat yang buat tutorial tu . Nak kredit , tapi banyak blog Rey review . So , tak ingat sangat . 

Ok balik pada tajuk entry ni 
Beast Colour Run 2016

Beast Colour Run 2016 ni anjuran UniKL(maybe) . BCR2016 ni antara acara yang ada dalam event Havoc 3.0 . yang diadakan di UniKL pada tarikh 3 & 4 Dis 2016 . Banyak acara dalam Havoc 3.0 ni . Tapi Rey hanya join Beast Colour Run 2016 . Rey tahu acara ni pun dari Aisyah dan Kina kawan Rey . Then , of course Rey suruh Kina ajak Nad . Nadcpeanut my besties . Muahh . Love you Nad . Bayaran dikenakan untuk join acara ni . Rm35 . Tapi tak rugi sebab banyak kebaikan if kita follow acara ni . Antaranya dalam kenalan baru , isi masa lapang , pengalaman baru dan yang paling penting baik untuk kesihatan kita . BCR2016 ni larian 5km . Tapi bukan lari macam biasa . Acara ni ada fest colour . Alah campak campak colour . Hahah , nanti tengok gambar . 
Pukul 6am lagi Rey dengan kawan kawan kumpul nak pergi UniKL di Dato Keramat . Pukul 7am kami tiba kat sana . Cuaca pagi tu tak mengizikan kami mula mengikut jadual yg sepatutnya . Tapi hujan mula reda . First kami warmup . Masa warmup ada dah yang baling colour arah kami . Haha . Lepastu mula larian . 5km penat lari . Bila sampai kat garisan penamat , Rey dapat medal & sijil . Then yang ditunggu tunggu . Acara baling warna tu . Omg tersangatlah have fun . Rey dpt pewarna Pink . Hahaha . mulalah menyetan . kt semua orang nak baling . Bila balek . kami naik lrt . semua orang pandang masa tu . haha . Tapi sistem lrt masa tu terabur masa tu . sampai delay lama , berhenti tgh landansan and patah balik . So , Rey dgn kawan decide ambek cab . Balek sampai rumah . Penat gila . Haha . penat pun takpe . Asalkan seronok . 


 Masa belum kena baling dengan warna tu , elok putih suci je . Hahah
Gambar bawah ni semua lepas larian Terima sijil & medal , muka penuh colour . Yeah Fully makeup . hahaha lol . 











Dalam lrt . Muka tak malu












Ok , sampai sini saja entry untuk Beast Colour Run 2016 UniKL Havoc 3.0 . Awesome . Next year InsyaAllah dapat join lagi Alhamdulillah . Amin . 
Maaf kalau ada informasi pasal BCR2016 yang Rey tersalah . Tapi apapun Awesome .