Beast Colour Run 2016 UniKL Havoc 3.0



بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Assalammualaikum 
Hahahaha , lama tak update blog ni . Last entry post pun masa Aljera day . Tapi dah delete entry tu sebab macam kelakar bila baca balik . Act , Rey terkejut sangat masa log in blog ni . Sebab template berubah habis . So , gelabah la masa tu . Yela , nak edit blog macam mana 😂 . Satu malam belajar macam mana nak edit blog balik . Haha . Tengok tuto blogger lain . So thanks sangat sangat yang buat tutorial tu . Nak kredit , tapi banyak blog Rey review . So , tak ingat sangat . 

Ok balik pada tajuk entry ni 
Beast Colour Run 2016

Beast Colour Run 2016 ni anjuran UniKL(maybe) . BCR2016 ni antara acara yang ada dalam event Havoc 3.0 . yang diadakan di UniKL pada tarikh 3 & 4 Dis 2016 . Banyak acara dalam Havoc 3.0 ni . Tapi Rey hanya join Beast Colour Run 2016 . Rey tahu acara ni pun dari Aisyah dan Kina kawan Rey . Then , of course Rey suruh Kina ajak Nad . Nadcpeanut my besties . Muahh . Love you Nad . Bayaran dikenakan untuk join acara ni . Rm35 . Tapi tak rugi sebab banyak kebaikan if kita follow acara ni . Antaranya dalam kenalan baru , isi masa lapang , pengalaman baru dan yang paling penting baik untuk kesihatan kita . BCR2016 ni larian 5km . Tapi bukan lari macam biasa . Acara ni ada fest colour . Alah campak campak colour . Hahah , nanti tengok gambar . 
Pukul 6am lagi Rey dengan kawan kawan kumpul nak pergi UniKL di Dato Keramat . Pukul 7am kami tiba kat sana . Cuaca pagi tu tak mengizikan kami mula mengikut jadual yg sepatutnya . Tapi hujan mula reda . First kami warmup . Masa warmup ada dah yang baling colour arah kami . Haha . Lepastu mula larian . 5km penat lari . Bila sampai kat garisan penamat , Rey dapat medal & sijil . Then yang ditunggu tunggu . Acara baling warna tu . Omg tersangatlah have fun . Rey dpt pewarna Pink . Hahaha . mulalah menyetan . kt semua orang nak baling . Bila balek . kami naik lrt . semua orang pandang masa tu . haha . Tapi sistem lrt masa tu terabur masa tu . sampai delay lama , berhenti tgh landansan and patah balik . So , Rey dgn kawan decide ambek cab . Balek sampai rumah . Penat gila . Haha . penat pun takpe . Asalkan seronok . 


 Masa belum kena baling dengan warna tu , elok putih suci je . Hahah
Gambar bawah ni semua lepas larian Terima sijil & medal , muka penuh colour . Yeah Fully makeup . hahaha lol . 











Dalam lrt . Muka tak malu












Ok , sampai sini saja entry untuk Beast Colour Run 2016 UniKL Havoc 3.0 . Awesome . Next year InsyaAllah dapat join lagi Alhamdulillah . Amin . 
Maaf kalau ada informasi pasal BCR2016 yang Rey tersalah . Tapi apapun Awesome .